Vattenflaskor med tryck är den perfekta gåvan

Vattenflaskor med tryck är ett smart sätt att värna om det egna varumärket. Antingen kan det fungera som en perfekt gåva till medarbetare inför semestern eller julhelgerna eller så ger man bort flaskorna till potentiella kunder. Väljer man att behålla flaskorna internt är det också en investering för medarbetarnas hälsa, för mer hälsosamt än vatten – och vatten med tryck – blir det inte!

Investeringen är stor men utgiften behöver inte vara det. Med Presenta – ett av Nordens ledande företag inom profilprodukter – kan du lita på att lösningen är kostnadseffektiv. Det betyder att utgiften för de vattenflaskor med tryck ni köper in är minimal jämfört med potentialen.
 

Vattenflaskor med tryck är även en perfekt giveaway på mässor och företagsevents. Det är ett smidigt sätt att sprida det egna varumärket utan att behöva lägga stora pengar på andra former av marknadsföring. Ibland kan profilprodukter till och med fungera bättre än till exempel tidningsannonser.

Kort om Presenta – en ledande aktör inom profilprodukter:

  • Över 30 års erfarenhet
  • Stort och varierat produktsortiment
  • Kvalitet i allt från råvaror till arbetsförhållande
  • Jobbar gentemot små och stora kunder
  • Aktivt engagemang för miljöfrågor

Vår verksamhet genomsyras av kvalitet och det är precis vad våra kunder behöver. Att ge bort en produkt som inte håller måttet ser dåligt ut för företaget och vi på Presenta är allergiska mot den tanken.

Kontakta oss för mer information om vatten med tryck

Alla gillar gratisprodukter och för företag kan profilprodukter göra en stor skillnad för måendet inom företaget och för nya affärer i framtiden. Oavsett om det är reklamgodis, vattenflaska med tryck eller reklampennor hittar du det i högsta kvalitet hos Presenta.

För mer information om hur vi kan hjälpa ert företag framåt är ni välkomna att maila eller ringa!

”First Hotels är en ledande hotellkedja med mer än 90 unika hotell centralt placerade i Norge, Sverige och Danmark. Vi har sedan många år tillbaka valt att anlita Presenta som finns lokalt representerade i dessa länder och därmed kan ge oss bästa tänkbara service.”
Tony Bak
Vice president corporate support
”Lensway är ett företag som håller ett högt tempo och alltid strävar efter att ligga i framkant på allt vi gör. Vi vill därför bara använda oss av leverantörer som har samma ambitionsnivå som oss och därför har vi valt att jobba med Presenta.”
Emma Karlbom
Purchaser
”Jag använder Presenta eftersom jag alltid får snabb hjälp, ett trevligt bemötande och mina produkter levererade i tid. Presenta hjälper mig dessutom med kreativa förslag på hur vi på bästa sätt kan profilera våra produkter.”
Daniel Sundström
Bolagschef Sharp Stockholm

Jag vill boka ett möte

Stäng

Beställ vår julkatalog

Fyll i dina uppgifter så skickar vi julkatalogen till dig. Du kan även ladda ner katalogen som PDF här.

Stäng

Förfrågan