Ge bort ett USB-minne med tryck

Att ge bort ett USB-minne med tryck är ett allt vanligare fenomen på företagsevents och mässor. Det är ett klokt och relativt billigt sätt att marknadsföra ett företags varumärke och stärka sin position på marknaden. Det finns dock inget som säger att produkterna håller någon vidare kvalitet. Med Presenta är kvalitet garanterar.

Vi är ett av Nordens ledande företag inom presentreklam och profilering via gratisprodukter. I över 30 år har vi levererat mängder av användbara produkter och giveaways till företag i flera olika länder.

USB-minnen med egen design är bara ett exempel på produkterna i vårt sortiment. Där hittar du också reklamgodis och spännande gåvor inför sommaren.

Hög kvalitet på produkt & leverans

Profilering via presentreklam och gratisprodukter funkar inte automatiskt. En förutsättning för optimerat resultat är att produkterna man ger bort eller delar ut faktiskt håller en viss standard. Risken är annars att produktens undermåliga kvalitet förknippas med företagets varumärke och på så sätt får en negativ effekt. Med Presenta kan du vara säker på att det inte händer.

Vi håller kvalitet i varje led. Oavsett om det gäller vårt produktsortiment eller våra leveranser kan våra kunder lita på oss. Vår ambitionsnivå driver oss framåt och hjälper oss hitta lösningar för våra kunder som stärker varumärket och tar verksamheten framåt.

Kontakta oss för mer info om våra USB-minnen

Ett USB-minne med reklam är inte bara en smart marknadsföring utåt, det kan även bli en mycket uppskattad gåva till personalen internt. Varför inte ge bort ett USB-minne till jul. Eller till sommaren? Det är ett enkelt, snyggt och kostnadseffektivt sätt att skapa god stämning och öka motivationen på arbetsplatsen.

För mer information om hur vi jobbar och hur vi kan hjälpa er verksamhet framåt, ring eller maila oss. Varmt välkomna till Presenta!

”First Hotels är en ledande hotellkedja med mer än 90 unika hotell centralt placerade i Norge, Sverige och Danmark. Vi har sedan många år tillbaka valt att anlita Presenta som finns lokalt representerade i dessa länder och därmed kan ge oss bästa tänkbara service.”
Tony Bak
Vice president corporate support
”Lensway är ett företag som håller ett högt tempo och alltid strävar efter att ligga i framkant på allt vi gör. Vi vill därför bara använda oss av leverantörer som har samma ambitionsnivå som oss och därför har vi valt att jobba med Presenta.”
Emma Karlbom
Purchaser
”Jag använder Presenta eftersom jag alltid får snabb hjälp, ett trevligt bemötande och mina produkter levererade i tid. Presenta hjälper mig dessutom med kreativa förslag på hur vi på bästa sätt kan profilera våra produkter.”
Daniel Sundström
Bolagschef Sharp Stockholm

Jag vill boka ett möte

Stäng

Beställ vår julkatalog

Fyll i dina uppgifter så skickar vi julkatalogen till dig. Du kan även ladda ner katalogen som PDF här.

Stäng

Förfrågan