Med reklamväskor skapar du intern representation

En väska med eget tryck – såväl som andra profilprodukter – är ett enkelt och billigt sätt att skapa en stark intern representation. Det är en produkt som alla kan använda och som de flesta uppskattar, en perfekt produkt att ge bort till medarbetarna som sommar- eller julgåva.

Man skulle kunna kalla det två flugor i en smäll, kanske till och med tre. Gratisprodukter brukar resultera i glada medarbetare och det är alltid viktigt. Samtidigt sprids en gemenskap inom företaget som kan vara viktig i längden.

Dessutom ska man inte underskatta den gratis marknadsföring som skapas via medarbetare som promenerar, åker kollektivtrafik eller går och fikar med en reklamväska med företagets logga på. Väljer man att istället ge bort reklamväskor till andra företag i samband med mässor eller företagsevents är den marknadsföringen ännu mer kraftfull.

Men då gäller det att produkterna man ger bort är av hög kvalitet och med Presenta kan du vara säker på det. Hos oss hittar du mängder av profilprodukter som sportbags med eget tryck, smågodis och reklampennor. Vi håller en hög kvalitet på allt vi gör, från produkter till leverans till miljöengagemang. Om du funderar på att göra en investering i profilprodukter, gör det hos oss.

Väskor med tryck gör det mesta av din marknadsföringsbudget

Förutsatt att det görs på rätt sätt och att produkterna är av bästa märke kan det vara en oerhört effektiv och billig lösning, inte minst jämfört med tidningsannonser. En reklamväska kan göra större skillnad än du tror!

Över 30 år i branschen talar sitt tydliga språk och vår erfarenhet gör oss till en av marknadens ledande aktörer. Att investera i reklamväskor hos oss är att investera för framtiden. Vi skapar en specifik lösning för ditt företag, oavsett om du är stor eller liten.

”First Hotels är en ledande hotellkedja med mer än 90 unika hotell centralt placerade i Norge, Sverige och Danmark. Vi har sedan många år tillbaka valt att anlita Presenta som finns lokalt representerade i dessa länder och därmed kan ge oss bästa tänkbara service.”
Tony Bak
Vice president corporate support
”Lensway är ett företag som håller ett högt tempo och alltid strävar efter att ligga i framkant på allt vi gör. Vi vill därför bara använda oss av leverantörer som har samma ambitionsnivå som oss och därför har vi valt att jobba med Presenta.”
Emma Karlbom
Purchaser
”Jag använder Presenta eftersom jag alltid får snabb hjälp, ett trevligt bemötande och mina produkter levererade i tid. Presenta hjälper mig dessutom med kreativa förslag på hur vi på bästa sätt kan profilera våra produkter.”
Daniel Sundström
Bolagschef Sharp Stockholm

Jag vill boka ett möte

Stäng

Beställ vår julkatalog

Fyll i dina uppgifter så skickar vi julkatalogen till dig. Du kan även ladda ner katalogen som PDF här.

Stäng

Förfrågan