Reklamgodis – Profilerar ert företag!

Utbudet av profilprodukter är idag nästan oändligt, så vilken produkt ska du då använda för att skapa och öka intresset för ert företag? Produkten ni väljer att ge till mottagaren kommer för stunden att representera ditt företag och du vill självklart att det ska ske på bästa möjliga sätt! Tanken är naturligtvis att mottagaren ska bli glad över att få något och på så sätt minnas ditt företag och få positiva associationer. Tre argument för att välja reklamgodis när du ska profilera ditt företag:

1. Smaksinnetreklamgodis tryckt med er företagslogo eller budskap har den stora fördelen att det stimulerar ytterligare ett av våra sinnen – nämligen smaksinnet! Smaksinnet kommer att förstärka budskapet du just förmedlat på omslagspappret på den lilla chokladbiten eller tablettasken med reklam.

2. Intresset – reklamkarameller eller kolor med reklam i en skål i din mässmonter eller på receptionsdisken drar bevisligen till sig fler besökare än om du hade fyllt samma skål med reklampennor eller USB-minnen med samma reklambudskap på.

3. Kostnadseffektivt – godis med reklam är kostnadseffektivt! Hur många personer har jag möjlighet att direkt påverka till minsta möjliga omkostnad? Med bara ett kg reklamkarameller har du möjligheten att påverka över 400 st unika kontakter!

Ta gärna en titt på marknadens bredaste sortiment av godis med reklamtryck och har du frågor gällande hur Presenta kan hjälpa er att använda reklamgodis i er kommande marknadsföring så ring oss för personlig hjälp och rådgivning på 08-445 50 00.

Stäng

Beställ vår julkatalog

Fyll i dina uppgifter så skickar vi julkatalogen till dig. Du kan även ladda ner katalogen som PDF här.

Stäng

Förfrågan