Reflexband med tryck

Letar du efter ett smart sätt att maximera din begränsade marknadsföringsbudget? Giveaways kan vara vägen framåt för dig och inte många profilprodukter fungerar bättre än reflexer med tryck!

Giveaways är när ett företag eller förening trycker sin logga på en produkt för att ge bort på exempelvis mässor eller företagsevents. Det är ett kostnadseffektivt sätt att sprida sitt varumärke och stärka det genom att stå bakom produkten man delar ut.

Till skillnad från många andra giveaways är reflexer något som mottagaren faktiskt kan använda och reflexer med tryck är ett otroligt smart sätt att marknadsföra din verksamhet. Det kostar inte mycket att ta fram men har ett otroligt stort mervärde för mottagaren. Ditt företag förknippas då med både goodwill och säkerhet, något som lägger sig på minnet när det är dags att göra nya affärer.

För att ta fram er egen reflex med tryck kan ni vända er till Presenta. Vi har över 30 års erfarenhet i branschen och vet vad som krävs för att profilera er på given marknad via profilprodukter. Reflexer med tryck är bara en av produkterna i vårt sortiment. Hos oss hittar du även reklamgodis och många andra profilprodukter perfekta för den här typen av marknadsföring.

Presenta – ert självklara val för reflexer med tryck:

  • Nordens ledande företag i branschen
  • Verksamma i Sverige
  • Profilering av varumärken
  • Genomgående hög kvalitet på produkter och leveranser
  • Över 30 års erfarenhet av kommunikation genom profilprodukter

Profilering av varumärken kan göras på många olika sätt men få är lika kostnadseffektiva som att använda profilprodukter. Genom att exempelvis dela ut reflexband med tryck kan du styra ditt företags profil på marknaden och samtidigt ge mottagaren något användbart och viktigt. Ta kontakt med oss idag och få reda på hur vi kan hjälpa er. Välkommen till Presenta!

”First Hotels är en ledande hotellkedja med mer än 90 unika hotell centralt placerade i Norge, Sverige och Danmark. Vi har sedan många år tillbaka valt att anlita Presenta som finns lokalt representerade i dessa länder och därmed kan ge oss bästa tänkbara service.”
Tony Bak
Vice president corporate support
”Lensway är ett företag som håller ett högt tempo och alltid strävar efter att ligga i framkant på allt vi gör. Vi vill därför bara använda oss av leverantörer som har samma ambitionsnivå som oss och därför har vi valt att jobba med Presenta.”
Emma Karlbom
Purchaser
”Jag använder Presenta eftersom jag alltid får snabb hjälp, ett trevligt bemötande och mina produkter levererade i tid. Presenta hjälper mig dessutom med kreativa förslag på hur vi på bästa sätt kan profilera våra produkter.”
Daniel Sundström
Bolagschef Sharp Stockholm

Jag vill boka ett möte

Stäng

Beställ vår julkatalog

Fyll i dina uppgifter så skickar vi julkatalogen till dig. Du kan även ladda ner katalogen som PDF här.

Stäng

Förfrågan