Våra referenskunder

IFS

”Jag har främst arbetat med Presenta i samband med att vi vill uppmuntra vår personal. De är alltid tillmötesgående och trevliga, och levererar det vi beställt inom bara någon dag. Bäst är nog ändå att de aktivt hjälper mig komma ihåg när det är dags att beställa – det är lätt att missa att fylla på förråd och agera proaktivt när det är fullt upp med annat på kontoret. Vi är supernöjda.”

Per Åsberg
COMMUNICATIONS MANAGER

First Hotels

”First Hotels har bara goda erfarenheter med Presenta under de många år vi har varit kund hos dem. De är bra på att följa upp och säkerställa att vi upplever en smidig och hög servicenivå – för mig är Presenta likhetstecken med, inga problem!”

Ina K. Hesle
PROJECT MANAGER

Restaurang Kaknästornet

”Presenta har jobbat tillsammans oss i flera år nu, och det känns som en självklarhet! Vi har glädjen att på ett smidigt sätt samarbeta kring en snygg och mörk presentchoklad i vår restaurang, vilket våra gäster uppskattar som en vänlig gest till kaffet efter maten. Presenta tillgodoser vårt behov med att leveranser med vår korta framförhållning och vi ser all anledning att stå kvar på denna chokladruta.”

Mats Almström
BOKNINGS- OCH MARKNADSANSVARIG

Radisson Blue Hotels & Resorts

”Vår ambition inom Radisson Blue Hotels & Resorts är att visa våra gäster hur viktiga de är och att stärka våra relationer. Presenta är en aktiv samarbetspartner som har hjälpt oss att välja smakfulla produkter och designade lösningar som blivit mycket uppskattade av våra gäster.”

Annica Hallén 
Radisson Blue

LensWay

”Lensway är ett företag som håller ett högt tempo och alltid strävar efter att ligga i framkant på allt vi gör. Vi vill därför bara använda oss av leverantörer som har samma ambitionsnivå som oss och därför har vi valt att jobba med Presenta.”

Emma Karlbom
PURCHASER

Sharp

”Jag använder Presenta eftersom jag alltid får snabb hjälp, ett trevligt bemötande och mina produkter levererade i tid. Presenta hjälper mig dessutom med kreativa förslag på hur vi på bästa sätt kan profilera våra produkter.”

Daniel Sundström
BOLAGSCHEF
Sharp Stockholm

NOMO Kullager AB

”Hos Presenta får vi ett personligt engagemang och riktigt snygga, uppskattade kakburkar!”

Sofi Hallberg

MARKNADSCHEF

Stäng

Beställ vår julkatalog

Fyll i dina uppgifter så skickar vi julkatalogen till dig. Du kan även ladda ner katalogen som PDF här.

Stäng

Förfrågan