Påskpresenter företag

Varför inte överraska dina medarbetare med fina påskpresenter till ditt företag. Påsken är en av våra största högtider, och vi på Presenta vill hjälpa dig visa uppskattning genom en uppskattad påskpresent. Skäm bort kollegorna med en uppskattad gåva.

Hos oss på Presenta finner ni ett stort utbud av påskpresenter som passar alla företag. Vi har allt från påskägg och välfyllda korgar till roliga strutar och påskrör. Ni har givetvis också möjligheten att profilera alla påskpresenter efter just ert företag.

Köp dina påskpresenter här och bli uppskattad på ditt företag!

Vi på Presenta är ett personligt profilföretag som kombinerar ett trendigt produktutbud med pålitlighet, fingertoppskänsla och lång erfarenhet. Vi har ett brett produktsortiment och vi jobbar alltid med våra kunder för att ta fram de produkter som passar just dem. Vi strävar alltid efter att vara en heltäckande partner.

Oavsett vilka påskpresenter du är ute efter för just ditt företag så kan vi på Presenta hjälpa till. Vi har fina påskpresenter som verkligen uppskattas- av alla! Välj mellan att fylla din påskpresent med en traditionell godisblandning eller välj en lyxigare variant med belgisk choklad och marsipan.

Välkommen att kontakta oss redan idag så berättar vi mer och hur just dina påskpresenter blir uppskattade på ditt företag!

 

Påskpresenter företag
Stäng

Beställ vår julkatalog

Fyll i dina uppgifter så skickar vi julkatalogen till dig. Du kan även ladda ner katalogen som PDF här.

Stäng

Förfrågan