Påskgodis till kunder

Om du letar efter gott och exklusivt påskgodis till kunder och anställda har du kommit helt rätt. Presenta är Nordens ledande företag inom presentreklam, reklamgodis och profilprodukter, och vi kombinerar ett trendigt produktutbud med pålitlighet, fingertoppskänsla och lång erfarenhet. Vi har ett brett produktsortiment och vi strävar alltid efter att vara en heltäckande partner.

När du vill ge bort en present i påsk rekommenderar vi välsmakande påskgodis till kunder och anställda. Vi har fina påskägg i metall, och du kan välja mellan att fylla ägget med en traditionell godisblandning eller en lyxigare blandning med belgisk choklad och marsipan. Oavsett vilket påskgodis du väljer lovar vi att det är en uppskattad gåva.

Gör succé och ge bort påskgodis till dina kunder

Påsken är en av våra största högtider, och vi på Presenta vill gärna hjälpa dig ge bort en personlig och uppskattad påskpresent. Vi vet att påskgodis till kunder alltid gör succé. Det är även en minnesvärd påskpresent som sticker ut, oavsett om den ges internt eller externt.

Välkommen att kontakta oss på Presenta redan idag så berättar vi mer om hur just du och ditt företag kan ge bort uppskattat påskgodis till kunder, anställda och medarbetare!

Påskgodis till kunder
Stäng

Beställ vår julkatalog

Fyll i dina uppgifter så skickar vi julkatalogen till dig. Du kan även ladda ner katalogen som PDF här.

Stäng

Förfrågan