Påskgodis till företag

Varför inte överraska dina medarbetare med påskgodis till ditt företag. Påsken är en av våra största högtider, och vi på Presenta vill hjälpa dig visa uppskattning genom gott påskgodis. Skäm bort kollegorna med en uppskattad gåva.

Hos oss på Presenta finner ni ett stort utbud av påskgodis som passar alla företag. Vi har allt från påskägg och välfyllda korgar till roliga strutar och påskrör. Ni har givetvis också möjligheten att profilera allt påskgodis efter just ert företag.

Köp ert påskgodis hos Presenta

Vi på Presenta är ett personligt profilföretag som kombinerar ett trendigt produktutbud med pålitlighet, fingertoppskänsla och lång erfarenhet. Vi har ett brett produktsortiment och vi jobbar alltid med våra kunder för att ta fram de produkter som passar just dem. Vi strävar alltid efter att vara en heltäckande partner.

Oavsett vilket påskgodis till företag du väljer eller är ute efter så kan vi på Presenta hjälpa till. Vi har gott påskgodis som verkligen uppskattas- av alla! Välj mellan att fylla din present med en traditionell godisblandning eller välj en lyxigare variant med belgisk choklad och marsipan.

Välkommen att kontakta oss redan idag så berättar vi mer och hur just ditt påskgodis till företag blir minnesvärt och uppskattat av alla!

Påskgodis till företag
Stäng

Beställ vår julkatalog

Fyll i dina uppgifter så skickar vi julkatalogen till dig. Du kan även ladda ner katalogen som PDF här.

Stäng

Förfrågan