Påskägg till anställda

När du ska köpa ett påskägg till anställda på ditt företag är det till oss på Presenta du ska vända dig. Vi har ett stort sortiment av profilprodukter, reklamgodis och presentreklam. Vi har också fina gåvor så som julgåvor, sommarpresenter och påskägg till dina anställda eller kunder där du har möjligheten att profilera ditt tryck eller ett budskap.

Vi på Presenta siktar på att vara Nordens ledande leverantör, och vårt fokus ligger i trygga leveranser, hög kvalitet i varje led, aktivt miljöansvar samt att ha en stor flexibilitet gentemot våra kunder. Så, nästa gång du ska köpa ett påskägg till anställda och vill ha en leverantär med hög ambitionsnivå har du kommit helt rätt!

Ett välfyllt påskägg till dina anställda uppskattas varje gång!

Oavsett vilket påskägg till anställda du är ute efter så kan vi på Presenta hjälpa till. Vi har fina påskägg som verkligen uppskattas- av alla! Välj mellan att fylla dina påskägg till anställda med en traditionell godisblandning eller välj en lyxigare variant med belgisk choklad och marsipan.

Tveka inte att ta kontakt med oss redan idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig hitta precis rätt påskägg till anställda och kunder. Välkommen!

Påskägg till anställda
Stäng

Beställ vår julkatalog

Fyll i dina uppgifter så skickar vi julkatalogen till dig. Du kan även ladda ner katalogen som PDF här.

Stäng

Förfrågan