Påskägg med tryck

När du är på jakt efter snygga påskägg med tryck är det till oss på Presenta du ska vända dig. Vi är Nordens ledande företag inom presentreklam, reklamgodis och profilprodukter, och vi kombinerar ett trendigt produktutbud med pålitlighet, fingertoppskänsla och lång erfarenhet. Vi har ett brett produktsortiment och vi strävar alltid efter att vara en heltäckande partner.

När du vill ge bort en present till ditt företag i påsk rekommenderar vi ett välfyllt påskägg med eget tryck. Vi har fina påskägg med tryck i metall, och du kan välja mellan att fylla ägget med en traditionell godisblandning eller en lyxigare blandning med belgisk choklad och marsipan. Oavsett vad du väljer lovar vi att det är en uppskattad gåva.

Gör succé och ge bort ett påskägg med tryck

Påsken är en av våra största högtider, och vi på Presenta vill gärna hjälpa dig ge bort en personlig och uppskattad påskpresent. Vi vet att påskägg med eget tryck gör succé. Det är även en minnesvärd påskpresent som sticker ut, oavsett om den ges till dina medarbetare eller dina kunder.

Välkommen att kontakta oss redan idag så berättar vi mer om hur just du kan få fina påskägg med eget tryck!

Påskägg med tryck
Stäng

Beställ vår julkatalog

Fyll i dina uppgifter så skickar vi julkatalogen till dig. Du kan även ladda ner katalogen som PDF här.

Stäng

Förfrågan