Påskägg företag

Köp ett fint påskägg till företag, kunder och medarbetare hos Presenta. Vi erbjuder välfyllda korgar, strutar och påskägg för alla smaker. Vi har fina påskägg, och du kan välja mellan att fylla ägget med en traditionell godisblandning eller en lyxigare blandning med belgisk choklad och marsipan. Oavsett vad du väljer lovar vi att det är en uppskattad present.

Påsken är en av våra största högtider, och vi på Presenta vill gärna hjälpa dig ge bort en personlig och uppskattad påskpresent. Vi vet att påskägg till företag gör succé. Det är även en minnesvärd gåva som sticker ut.

Ett påskägg till företag och kunder uppskattas av alla!

När du är på jakt efter snygga påskägg till företag är det till oss på Presenta du ska vända dig. Vi är Nordens ledande företag inom presentreklam, reklamgodis och profilprodukter, och vi kombinerar ett trendigt produktutbud med pålitlighet, fingertoppskänsla och lång erfarenhet. Vi har ett brett produktsortiment och vi strävar alltid efter att vara en heltäckande partner.

När du vill ge bort en present till ditt företag i påsk rekommenderar vi ett välfyllt påskägg. Vi kan givetvis profilera just ditt tryck eller budskap på alla produkter och gåvor.

Kontakta oss redan idag så berättar vi mer om hur just du kan få fina påskägg till företag!

Påskägg företag
Stäng

Beställ vår julkatalog

Fyll i dina uppgifter så skickar vi julkatalogen till dig. Du kan även ladda ner katalogen som PDF här.

Stäng

Förfrågan