FINSKSPRÅKIG SALES SUPPORT

Nu söker vi dig som brinner för att ge kunderna bästa tänkbara service, gillar att sälja och tycker om att skapa nya relationer. Om du behärskar finska språket utmärkt både muntligt och skriftligt och har goda kunskaper i svenska, kan du vara den vi letar efter!

Vi behöver som bäst anställa en engagerad finskspråkig Sales Support som har ett genuint intresse för kundkontakter. Du kommer i första hand att arbeta med den finska marknaden där dina arbetsuppgifter bl.a. består av kundservice och försäljning till befintliga och nya kunder genom telefonsamtal och mail, men även uppgifter så som översättningar från svenska till finska och uppdatering av hemsida och sociala medier. Eftersom vi är ett mindre företag där alla hjälps åt, är det viktigt att du är flexibel och gillar olika arbetsuppgifter.

Hos oss kan du se fram emot frihet under ansvar, trevliga produkter och ett utvecklande och omväxlande arbete där varje case är unikt. Vi är ett litet team som gillar humor, laganda och positivitet – att ha kul på jobbet är en självklarhet för oss! Arbetsplatsen ligger i Solna, Stockholm, nära Ulriksdals pendeltågstation.

Vi ser fram emot din ansökan på finska till leila.saren@presenta.fi. Tyvärr hinner vi inte ta emot telefonsamtal om tjänsten.

Presenta har försett sina kunder på den skandinaviska marknaden med reklamgodis i över 30 år och är idag en av Nordens ledande leverantörer av reklamgodis, profilprodukter och presentreklam. Vi finns representerade i 6 länder och våra kunder inom B2B finns sedan många år tillbaka inom de flesta branscher. Läs mer om oss på våra hemsidor www.presenta.fi och www.presenta.se

Presenta Sverige AB

Postadress:
Vallgatan 9, 170 67 Solna.

Besöksadress:
Vallgatan 9, 170 67 Solna.

Leveransadress:
Sunnorpsgatan 4, 582 73 Linköping.

Telefon: 08-445 50 00

E-mail:
mailbox@presenta.se

Organisationsnummer: 559047-0307

Fler kontaktuppgifter

Stäng

Beställ vår julkatalog

Fyll i dina uppgifter så skickar vi julkatalogen till dig. Du kan även ladda ner katalogen som PDF här.

Lämnas tom:

Stäng

Förfrågan

Lämnas tom:

Stäng

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV