Muggar med tryck ett smart sätt att synas

Att synas som en stadig aktör på given marknad bör rimligen vara första prioritet för ett företag. Men hur gör man det utan att spendera hela budgeten på marknadsföring? Muggar med tryck är ett bra exempel och den bästa lösningen hittar du hos Presenta.

Med över 30 års erfarenhet i en konkurrenskraftig bransch är Presenta ett självklart val när det kommer till muggar med reklam, reklamgodis och profilprodukter. Vi ser till att stärka och sprida ditt företags varumärke på rätt sätt och precis som ni tänkt er. Vi jobbar med hög kvalitet i både produkt och leverans och kan erbjuda såväl specifika lösning som komplexa helhetslösningar.

Det finns många sätt att bygga ett varumärke och profilera sig på marknaden, men få sätt är lika prisvärda som att använda profilprodukter. Genom att marknadsföra via muggar med tryck eller muggar med egen text sparar du pengar utan att begränsa mängden människor du når ut till. Med Presenta garanteras du också profilprodukter som stämmer överens med det du vill förmedla och som fokuserar på ert företags visioner. Vi jobbar hårt med att ge våra kunder värde för pengarna och vi vet vad som krävs för att effektivisera er marknadsföring.

Billiga muggar med tryck och mycket mer

  • Presenta är ett personligt profilföretag med över 30 år inom presentreklam
  • Hög kvalitet på produkter
  • Brett sortiment
  • En personlig och pålitlig samarbetspartner
  • Trygga leveranser

Att marknadsföra via muggar med tryck är ett smart sätt att få ut det mesta av en begränsad marknadsföringsbudget. Med Presenta kan du vara säker på att produkterna du använder är av högsta kvalitet och att vi tar ansvar för såväl tidsenliga leveranser som vår inverkan på miljön. Välkommen till Presenta – muggar med tryck och mycket, mycket annat!

”First Hotels är en ledande hotellkedja med mer än 90 unika hotell centralt placerade i Norge, Sverige och Danmark. Vi har sedan många år tillbaka valt att anlita Presenta som finns lokalt representerade i dessa länder och därmed kan ge oss bästa tänkbara service.”
Tony Bak
Vice president corporate support
”Lensway är ett företag som håller ett högt tempo och alltid strävar efter att ligga i framkant på allt vi gör. Vi vill därför bara använda oss av leverantörer som har samma ambitionsnivå som oss och därför har vi valt att jobba med Presenta.”
Emma Karlbom
Purchaser
”Jag använder Presenta eftersom jag alltid får snabb hjälp, ett trevligt bemötande och mina produkter levererade i tid. Presenta hjälper mig dessutom med kreativa förslag på hur vi på bästa sätt kan profilera våra produkter.”
Daniel Sundström
Bolagschef Sharp Stockholm

Jag vill boka ett möte

Stäng

Beställ vår julkatalog

Fyll i dina uppgifter så skickar vi julkatalogen till dig. Du kan även ladda ner katalogen som PDF här.

Stäng

Förfrågan