Julklappar anställda

Välkommen till Presenta. Vi har ett varierande utbud av personliga och kreativa julklappar till dina anställda som garanterat kommer att uppskattas av alla!

Vi är ett personligt profilföretag som kombinerar morgondagens produktutbud med den fingertoppskänsla och pålitlighet som kommer med lång erfarenhet, närmare bestämt 25 år.

Vi är Skandinaviens ledande leverantör av reklamgodis, profilprodukter och presentreklam. Våra medarbetare är experter på företagspresenter och vi ser framemot att hjälpa dig att hitta rätt julklappar till dina anställda eller dina kunder.

Julklappar till anställda oavsett företagets storlek

Vi hjälper företag i olika branscher med uppskattad presentreklam. Det har gjort oss till ett av de ledande företagen på marknaden. Vi förser stora och små företag över hela Norden med noggrant utvalda produkter, och vi är ett personligt profilföretag med fokus på hög kvalitet i alla led.

Hos oss hittar du julklappar av hög kvalitet till dina anställda och/eller kunder som samtidigt profilerar och stärker ditt varumärke. Vi erbjuder er ett fullspäckat sortiment av julklappar som ger dig goodwill och förbättrar relationen med dina anställda ytterligare.

Några exempel ur vårt breda sortiment:

– Pepparkakor
– Choklad
– Mat
– Presentkort
– Gåvor till hemmet
– Julkonfektyr
– Chokladkalendrar
– Inredning

Visa uppskattning för dina anställda med härliga julklappar

En julklapp till dina anställda är ett utmärkt sätt att visa din uppskattning genom. Vi vet dessutom att uppskattad personal presterar bättre på jobbet, så varför inte säga tack och god jul med en fin, speciell julklapp.

Vi har även produkter som med gott samvete kan köpas till alla på kontoret, att njuta av i fikarummet innan julledigheten, så som pepparkaksburkar, chokladaskar eller godiskorgar.

Inget säger God Jul som choklad!

På Presenta älskar vi choklad, och det tror vi att de flesta gör. Vi vet av erfarenhet att de julklappar som anställda och kunder brukar uppskatta mest är de som innehåller just choklad i alla former. Vår choklad präglas av kvalitet och god smak samtidigt som den stärker ditt varumärke.

Vi har bland annat chokladaskar med tryck, vackra träaskar, Bruyerre-choklad och kalenderkort. Oavsett vilken typ av julklapp du är ute efter till dina medarbetare kan vi skräddarsy ett upplägg efter behov.

Varför välja Presenta till dina företagsjulklappar?

Inte nog med att vi gärna skräddarsyr alla julklappar efter dina önskemål och företagets specifikationer, vi är dessutom noga med säkra leveranser och erbjuder alltid personlig service med hög flexibilitet. Vi ser gärna att ni beställer julklapparna till era anställda och till kunderna i tid så att vi kan säkerställa den bästa leveransen på marknaden.

Vi vill vara Nordens bästa och mest pålitliga leverantör. Vidare vill vi gärna vara er partner för nytänkande profilering för att ni ska få en helhetslösning som passar dig, dina anställda och dina kunder. Vi vet att nyckeln till att skapa perfekta lösningar handlar om att vara lyhörd och identifiera rätt behov. Det kan vi!

Välkommen att ta kontakt med oss så syr vi ihop ett upplägg för dina julklappar. Dina anställda och kunder kommer att tacka dig! En smakfull profilering och en god jul med Presenta.

Julklappar till Anställda
Stäng

Beställ vår julkatalog

Fyll i dina uppgifter så skickar vi julkatalogen till dig. Du kan även ladda ner katalogen som PDF här.

Stäng

Förfrågan