Julklapp till anställda

Letar du efter rätt julklapp till dina anställda? Då har du hittat helt rätt. Vi på Presenta erbjuder dig ett brett utbud av julpresenter och julklappar för alla företag.

Det är viktigt att visa sin uppskattning till sina anställda när ett arbetsår tar slut. På så sätt stärker du lojaliteten, ökar motivationen och visar din tacksamhet. En julgåva eller julklapp till dina anställda är ett välbeprövat sätt att visa på din uppskattning, och uppskattad och sedd personal presterar bättre på jobbet.

Kort om Presenta:

• En av Nordens ledande aktörer inom profilprodukter, presentreklam och reklamgodis
• Stort och varierat produktsortiment
• Låga priser och trygga leveranser
• Över 30 år i branschen talar sitt tydliga språk!
• Vi tar stort ansvar för miljön!

Här hittar du rätt julklapp till dina anställda

Vi på Presenta är, med mer än 25 års erfarenhet, ledande på marknaden inom reklamgodis, profilprodukter och presentartiklar. Vi förser stora och små företag över hela Norden med noggrant utvalda produkter. Vi är ett personligt profilföretag med fokus på hög kvalitet i alla led.

Pepparkakor, choklad, mat, presentkort, gåvor till hemmet, julkonfektyr, chokladkalendrar och inredning är några förslag på julklapp till anställda som du finner i vårt breda sortiment.

Hos oss hittar du ett stort urval julklappar som präglas av kvalitet och som samtidigt profilerar och stärker ditt varumärke. Vänd dig till oss när du behöver julklapp anställda. Visa din uppskattning och tacka för ett bra arbetsår genom att ge en dina anställda en julklapp.

Vi ser framemot att hjälpa dig att hitta rätt julklapp till dina anställda. Kontakta oss redan idag så hjälper vi dig!

Julklapp till anställda
Stäng

Beställ vår julkatalog

Fyll i dina uppgifter så skickar vi julkatalogen till dig. Du kan även ladda ner katalogen som PDF här.

Stäng

Förfrågan

Stäng

PRENUMERERA PÅ
VÅRT NYHETSBREV

Jag accepterar att mina personuppgifter hanteras enligt Sekretessinformationen