Julgodis till företag

Om det är julgodis till ditt företag du söker har du kommit helt rätt. Vi på Presenta har en gedigen erfarenhet av julgodis och hjälper dig att hitta rätt godis efter dina önskemål.

I juletider är det många frågor kring julgodis giveaways och hur mycket ett företag får ge sina anställda i form av värdet på julgåvan. Så länge beloppet understiger 450 SEK inklusive moms är det skattefritt för den anställde. Vi på Presenta hjälper dig att leverera det bästa ljudgodiset till ditt företag utifrån dessa förutsättningar!

Kort om Presenta:

• En av Nordens ledande aktörer inom profilprodukter, presentreklam och reklamgodis
• Stort och varierat produktsortiment
• Låga priser och trygga leveranser
• Över 30 år i branschen talar sitt tydliga språk!
• Vi tar stort ansvar för miljön!

Julgåvor och giveaways till de anställda är alltid skattefria så länge värdet max är 450 SEK inklusive moms. Överstigs denna summa blir gåvan skattepliktig från första kronan.

En julgåva får aldrig ges i form av kontanter, till detta räknas även checkar eller postväxel och sådant som kan likställas med kontanter. Presentkort som inte går att byta mot kontanter kan vara skattefritt. Fråga gärna oss på Presenta ifall det är något du är osäker på.

Experter på giveaways och julgåvor

Tillsammans hjälper vi dig att hitta perfekt julgodis och giveaways till ditt företag eller dina kunder. Men våra 25 års erfarenhet i branschen har vi en fingertoppskänsla på vad som är rätt att ge som gåva i år. Allt vårt godis är gjort med bra råvaror och vi månar om kvaliteten.

Vi har ett brett produktsortiment men kan givetvis ta fram nya produkter tillsammans med dig. Varmt välkommen till oss när du behöver julgodis till ditt företag!

Julgodis giveaways till företag
Stäng

Beställ vår julkatalog

Fyll i dina uppgifter så skickar vi julkatalogen till dig. Du kan även ladda ner katalogen som PDF här.

Stäng

Förfrågan