Kvalitet i våra julgåvor till kunder

Känner du dig på givmilt humör och vill tacka dina kunder för ett spännande, motiverande och utmanande år? Julgåvor till kunder är bästa sättet och med Presenta ger du bort de bästa produkterna.

Profilprodukter är ett smart och framför allt kostnadseffektivt sätt att visa uppskattning för medarbetare och såväl befintliga som potentiella kunder. Och ingen kan profilprodukter bättre än Presenta. Vi har i över 30 år hjälpt små och stora företag med deras profilering på marknaden. När det är dags att dela ut julklappar till kunder vet du var du ska vända dig.

Vi håller hög kvalitet på allt från råvaror, leveranser, arbetsförhållanden och miljöansvar och vi vågar lova våra kunder en bra erfarenhet.

Att ge bort julgåvor är förstås något positivt, men det finns vissa skrupler. Det kan till exempel skapa problem för det egna företaget om produkterna som ges bort inte håller rätt kvalitet. Ingen vill förknippas med undermåliga produkter och i värsta fall kan varumärket skadas. Med Presenta är den risken minimerad.

Kort om Presenta:

• En av Nordens ledande aktörer inom profilprodukter, presentreklam och reklamgodis
• Stort och varierat produktsortiment
• Låga priser och trygga leveranser
• Över 30 år i branschen talar sitt tydliga språk!
• Vi tar stort ansvar för miljön!

Vårt ständiga fokus på kvalitet märks även i vårt aktiva engagemang för miljöfrågor. Vi tar vårt ansvar för bland annat miljömässigt trygga leveranser och för att leverantörerna vi jobbar med är på samma linje. För våra kunder innebär också det en kvalitetsstämpel och det är något vi känner stor stolthet i.

För mer information om Presenta, vilka lämpliga julgåvor du kan hitta hos oss eller hur vi kan hjälpa ert företag är ni välkomna att kontakta oss. Vi ser fram emot att hjälpa er framåt!

Hör av dig till oss när du behöver julgåvor till dina kunder.

Julgåvor till kunder
Stäng

Beställ vår julkatalog

Fyll i dina uppgifter så skickar vi julkatalogen till dig. Du kan även ladda ner katalogen som PDF här.

Stäng

Förfrågan