Julgåvor till företag

Det finns ingen bättre högtid för gåvor än juletider och att ge bort julklappar inom företaget är ett stiligt sätt att visa uppskattning för sina medarbetare. Hårt och fokuserat arbete kan ge utdelning på andra sätt än i lönekuvertet och en gåva har större effekt på motivationen och arbetsviljan än många kan tro.

Att ge bort julpresenter inom företaget kan också fungera som en enande kraft. Det är förstås roligt att dela upplevelser med närstående och en ökad gemenskap brukar generera förbättrade resultat. Samtidigt får du som företagare gratis marknadsföring om och när dina medarbetare använder produkter på tåget på väg till jobbet eller när man möter kunder, såväl befintliga som potentiella.

Många företag väljer att köpa billiga produkter som kanske inte alla uppskattar eller ser syftet med. Med Presenta får du billiga produkter utan att kvaliteten påverkas.

Vi har i över 30 år levererat profilprodukter till små och stora företag och i vårt sortiment hittar du det mesta. Eftersom vi håller hög kvalitet på allt från råvaror, leveranser, arbetsförhållanden och miljöansvar sticker Presenta ut från mängden. När du är ute efter julklappar till anställda 2018 kan du inte hitta ett bättre alternativ än Presenta.

Med Presenta som partner får du profilering av varumärken när det är som bäst och profilprodukter är en otroligt stark marknadsföringskraft.

Några exempel på julgåvor som ni hittar hos Presenta:

– Reklamgodis i mängder
– Datorväskor med tryck
– Reklampennor
– USB-minnen
– Reflexer

Oftast när det gäller julgåvor inom företag är det gesten som räknas. Att du som arbetsgivare tänker på dina anställda nog för att köpa julklappar är det viktigaste. Att det som finns i julklappen håller hög kvalitet är bara en bonus.

Beställ dina julgåvor till företag hos oss på Presenta redan idag.

Julgåvor till företag
Stäng

Beställ vår julkatalog

Fyll i dina uppgifter så skickar vi julkatalogen till dig. Du kan även ladda ner katalogen som PDF här.

Stäng

Förfrågan