Hur en isskrapa med tryck kan ta företaget framåt

En isskrapa med tryck kan fungera som bra marknadsföring på flera olika sätt. För det första är en isskrapa något som alltid behövs och som gör stor nytta. Av den anledningen är det sällan dåligt att som företag förknippas med en isskrapa.

Förutsatt att tillverkningen är av hög kvalitet är isskrapan även en produkt som lever länge och företagets varumärke kan därmed åka snålskjuts under en längre tid.

Att investera i isskrapor med tryck och ge bort till kund är därför ett smart val när det kommer till marknadsföring. Och när du ser priset och kvaliteten på produkterna hos Presenta så blir valet än mer logiskt.

Designa egen isskrapa med tryck

I över 30 år har vi på Presenta erbjudit presentreklam, reklamgodis och profilprodukter. Vi har hjälpt mängder av företag med profilering av varumärke och är i dag en av marknadens ledande aktörer. Hos oss hittar du ett brett och varierat produktsortiment, däribland isskapor med tryck vars kvalitet och hållbarhet du kan lita på.

Med oss har du också möjlighet att designa en egen isskrapa och själv välja färg och form så att produkten verkligen blir en reflektion av ditt företag. Profilering via presentreklam är ett smart substitut för exempelvis tidningsannonser och i vissa fall har profilprodukter ännu större effekt.

En isskrapa är något man är tacksam för

Oavsett färg eller form är en isskrapa alltid användbar. I bitande iskyla och snöstorm är det dessutom ett måste när bilen ska skrapas. Alla som suttit i den situationen vet hur stark tacksamheten är när man äntligen hittar isskrapan i handskfacket.

Att tacksamhet sedan förknippas med den tryckta företagsloggan tjänar ett stort syfte, om inte direkt så för framtida affärer. Designa din egen isskrapa med Presenta redan i dag!

”First Hotels är en ledande hotellkedja med mer än 90 unika hotell centralt placerade i Norge, Sverige och Danmark. Vi har sedan många år tillbaka valt att anlita Presenta som finns lokalt representerade i dessa länder och därmed kan ge oss bästa tänkbara service.”
Tony Bak
Vice president corporate support
”Lensway är ett företag som håller ett högt tempo och alltid strävar efter att ligga i framkant på allt vi gör. Vi vill därför bara använda oss av leverantörer som har samma ambitionsnivå som oss och därför har vi valt att jobba med Presenta.”
Emma Karlbom
Purchaser
”Jag använder Presenta eftersom jag alltid får snabb hjälp, ett trevligt bemötande och mina produkter levererade i tid. Presenta hjälper mig dessutom med kreativa förslag på hur vi på bästa sätt kan profilera våra produkter.”
Daniel Sundström
Bolagschef Sharp Stockholm

Jag vill boka ett möte

Stäng

Beställ vår julkatalog

Fyll i dina uppgifter så skickar vi julkatalogen till dig. Du kan även ladda ner katalogen som PDF här.

Stäng

Förfrågan