Golfbollar med tryck gör golfen lite roligare

Finns det någon bättre känsla än att stå på första utslaget och hålla drivern i ena handen och sin egen logoboll i den andra? Jo, det finns det förstås, men den känslan ska inte underskattas!

Att köpa golfbollar med eget tryck – eller logobollar som det också heter – har också ett syfte utöver den personliga tillfredsställelsen. Det kan hjälpa till att stärka företagets varumärke och – och om bollarna används som giveaways – utgöra en viktig kanal för marknadsföring som inte kostar miljoner.

Golfen är i sig en profilsport och även på amatörnivå har image en betydelse. Att spela med sina egna golfbollar med tryck säger till dina medspelare och alla som tittar på att du står för företaget och att företaget står för dig. Det kan hjälpa till att profilera företaget i rätt kretsar vilket brukar vara viktigt för framtida affärer.

Med Presenta kan du införskaffa golfbollar med eget tryck av bästa kvalitet. Vi har jobbat med profilprodukter i över 30 år och erfarenheten gör oss till en av Nordens ledande aktörer. Det finns många olika sätt att marknadsföra sin produkt, sitt företag eller sin tjänst, men få är lika kostnadseffektiva och smidiga som att köpa profilprodukter hos Presenta.

Välj Presenta som leverantör för era logobollar:

  • Vi profilerar ditt varumärke
  • Har ni en tajt budget för marknadsföring? Vi får ut det mesta!
  • Vi sätter färg på både små och stora företag
  • Vi är uppdaterade och har koll på morgondagens trender
  • Små eller stora lösningar spelar ingen roll, vi kan lösa det mesta

Golfen är en sport där materialet spelar en stor roll. Golfbollarnas kvalitet är en viktig aspekt och med Presenta är kvalitet det sista du behöver oroa dig för. Investera i logobollar redan idag och känn effekten framöver!

”First Hotels är en ledande hotellkedja med mer än 90 unika hotell centralt placerade i Norge, Sverige och Danmark. Vi har sedan många år tillbaka valt att anlita Presenta som finns lokalt representerade i dessa länder och därmed kan ge oss bästa tänkbara service.”
Tony Bak
Vice president corporate support
”Lensway är ett företag som håller ett högt tempo och alltid strävar efter att ligga i framkant på allt vi gör. Vi vill därför bara använda oss av leverantörer som har samma ambitionsnivå som oss och därför har vi valt att jobba med Presenta.”
Emma Karlbom
Purchaser
”Jag använder Presenta eftersom jag alltid får snabb hjälp, ett trevligt bemötande och mina produkter levererade i tid. Presenta hjälper mig dessutom med kreativa förslag på hur vi på bästa sätt kan profilera våra produkter.”
Daniel Sundström
Bolagschef Sharp Stockholm

Jag vill boka ett möte

Stäng

Beställ vår julkatalog

Fyll i dina uppgifter så skickar vi julkatalogen till dig. Du kan även ladda ner katalogen som PDF här.

Stäng

Förfrågan