/* */

Giveaways med reklam är effektiv och billig marknadsföring

För ett företag med en ansträngd marknadsföringsbudget är goda råd dyra om hur varumärket ska spridas. Ett av de absolut bästa och billigaste sätten att marknadsföra sitt företag och varumärke är att satsa på smarta giveaways med reklam.

Giveaways är ett engelskt slanguttryck som slentrianmässigt används i Sveriges närings- och föreningsliv. Men vad betyder det egentligen? I de allra flesta fall handlar det om produkter som ges bort i samband med företagsevents eller dagar på mässor. Syftet med roliga giveaways med reklam är att sprida ett budskap eller varumärke. Det handlar oftast om att ge bort produkter med en tryckt företagslogga på utan att behöva spendera stora pengar. Smågodis som tablettaskar eller klubbor och kakor är vanliga exempel på de produkter som frekvent används med den här typen av marknadsföring.

Ett vanligt missförstånd när det handlar om giveaways med tryck är att kvalitet eller noggrannhet inte spelar lika stor roll som när produkten ska säljas. Varför är detta fel? Den största anledningen är förstås att produkterna man ger bort fungerar som en representation för företaget. Om produkterna inte håller måttet är risken stor att företagets varumärke skadas, vilket förstås är motsatt till önskad effekt.

Med Presenta undviker du den risken. Vi är ett företag med stor erfarenhet inom profilprodukter och presentreklam. Om det görs rätt är giveaways med reklam en otrolig kraftfull marknadsföringskanal och med Presenta kan du lita på att du får ut ditt budskap.

Välj Presenta för era giveaways med tryck:

  • Över 30 års erfarenhet inom kommunikation genom profilprodukter
  • Nordens ledande profilföretag
  • Verksamhet i Sverige
  • Stor kompetens och ännu större kvalitet
  • Spännande och variationsrikt sortiment

Att på bästa sätt kommunicera ett budskap eller en vision genom profilprodukter kräver insikter man inte kan läsa sig till. Med över 30 års erfarenhet vågar vi på Presenta säga att vi förstår branschen och kan via den förståelsen få ut det mesta för våra kunder.

Det är vår ambition att fortsatt vara Nordens bästa leverantör av reklamgodis och presentreklam. För att garantera detta krävs kontinuerligt hög kvalitet på produkter, leveranser våra kunder kan lita på samt ett lösningsorienterat arbetssätt. Kontakta oss gärna och fråga om hur vi kan hjälpa er få ut ert varumärke!

”First Hotels är en ledande hotellkedja med mer än 90 unika hotell centralt placerade i Norge, Sverige och Danmark. Vi har sedan många år tillbaka valt att anlita Presenta som finns lokalt representerade i dessa länder och därmed kan ge oss bästa tänkbara service.”
Tony Bak
Vice president corporate support
”Lensway är ett företag som håller ett högt tempo och alltid strävar efter att ligga i framkant på allt vi gör. Vi vill därför bara använda oss av leverantörer som har samma ambitionsnivå som oss och därför har vi valt att jobba med Presenta.”
Emma Karlbom
Purchaser
”Jag använder Presenta eftersom jag alltid får snabb hjälp, ett trevligt bemötande och mina produkter levererade i tid. Presenta hjälper mig dessutom med kreativa förslag på hur vi på bästa sätt kan profilera våra produkter.”
Daniel Sundström
Bolagschef Sharp Stockholm

Jag vill boka ett möte

Stäng

Beställ vår julkatalog

Fyll i dina uppgifter så skickar vi julkatalogen till dig. Du kan även ladda ner katalogen som PDF här.

Stäng

Förfrågan