Söker du råd och stöd kring hur du ska bygga ditt varumärke?

Med mer än 30 års erfarenhet av kommunikation genom profilprodukter vet vi hur ditt företag stärker sin identitet, sprider sitt varumärke eller förstärker ditt kampanjbudskap.

Idag är Presenta ett av nordens ledande profilföretag med verksamhet i Norge, Danmark, Finland, Spanien och Tyskland. Detta ger en klar fördel för dig som kund och är en styrka för oss som leverantör för att kunna hjälpa dig på ett kostnadseffektivt sätt.

Vår kompetens och vårt erbjudande rymmer allt från lager och logistik till grafisk produktion och e-handelslösningar.

Få inköpssynergier och känn samma höga grad av service som våra många kunder möts av dagligen. Det är du som avgör vårt gemensamma arbetssätt.

Kontor på flera orter eller verksamhet i flera länder?

Genom hög service och kvalité som riktmärke kan vi erbjuda konkurrensfördelar på såväl mindre leveranser som komplexa helhetslösningar.

Ta fram en kollektion som kommunicerar vad ert varumärke står för?

Genom vår bredd med profilprodukter, presentreklam och reklamkonfektyr kan vi hjälpa er med precis de produkterna som framhäver era grundvärderingar. Med andra ord så får du ”Value for the money”.

Förenkla era inköp av profilprodukter eller uppdatera ert sortiment av reklamartiklar?

Som expert på profilprodukter vet vi vad du behöver göra för att underlätta och effektivisera dina inköp. Boka ett möte med någon av våra experter så får du kostnadsfria råd som både kan stärka ditt varumärke och effektivisera er verksamhet.

”First Hotels är en ledande hotellkedja med mer än 90 unika hotell centralt placerade i Norge, Sverige och Danmark. Vi har sedan många år tillbaka valt att anlita Presenta som finns lokalt representerade i dessa länder och därmed kan ge oss bästa tänkbara service.”
Tony Bak
Vice president corporate support
”Lensway är ett företag som håller ett högt tempo och alltid strävar efter att ligga i framkant på allt vi gör. Vi vill därför bara använda oss av leverantörer som har samma ambitionsnivå som oss och därför har vi valt att jobba med Presenta.”
Emma Karlbom
Purchaser
”Jag använder Presenta eftersom jag alltid får snabb hjälp, ett trevligt bemötande och mina produkter levererade i tid. Presenta hjälper mig dessutom med kreativa förslag på hur vi på bästa sätt kan profilera våra produkter.”
Daniel Sundström
Bolagschef Sharp Stockholm

Jag vill boka ett möte

Stäng

Beställ vår julkatalog

Fyll i dina uppgifter så skickar vi julkatalogen till dig. Du kan även ladda ner katalogen som PDF här.

Stäng

Förfrågan