En datorväska med tryck kan ge nya affärer

Vem vill inte ha gratisprylar? Och hur många människor är inte i behov av en datorväska? Om du ger bort en datorväska med företagslogga kan du vara säker på att få något tillbaka.

Med Presenta, en av Nordens ledande aktörer inom reklamgodis, profilprodukter och presentreklam, kan du profilera ditt varumärke på marknaden. Hos oss hittar du de perfekta produkterna att ge bort som kund- eller personalgåva. Det är en smart investering som brukar ge god avkastning på lång sikt, i form av nya affärer och välbehållna kundrelationer.

Att aktivt jobba med profilprodukter och presentreklam syns inte alltid direkt i resultatet. Men i förlängningen kan det ha en otrolig inverkan på styrkan av ett företags varumärke. Det är också ett mycket smart och enkelt sätt att skapa god stämning internt. Varför inte köpa in och ge bort en laptopväska med tryck till julgåva?

Att profilera sitt företag och stärka varumärket genom att ge bort produkter av hög kvalitet är ett av de smartaste sätten att använda sina pengar. Det är ett billigt och högeffektivt sätt att marknadsföra det egna företaget och inte många kan det bättre än Presenta.

Laptopväska med logga från Presenta – profilering av varumärken när det är som bäst

  • En personlig, flexibel och pålitlig samarbetspartner
  • Över 30 år i branschen
  • Stort och varierat sortiment
  • Hög kvalitet på produkter och leverans
  • Stort engagemang för miljöfrågor

Det är ett säkert kort att ge bort ett datorfodral med logga eftersom det är en användbar produkt för de allra flesta människor. Det gäller dock att standarden på laptopväskan är någorlunda hög och med Presenta kan du känna dig lugn. För mer information om hur vi kan hjälpa er, boka in en rådgivning redan idag!

”First Hotels är en ledande hotellkedja med mer än 90 unika hotell centralt placerade i Norge, Sverige och Danmark. Vi har sedan många år tillbaka valt att anlita Presenta som finns lokalt representerade i dessa länder och därmed kan ge oss bästa tänkbara service.”
Tony Bak
Vice president corporate support
”Lensway är ett företag som håller ett högt tempo och alltid strävar efter att ligga i framkant på allt vi gör. Vi vill därför bara använda oss av leverantörer som har samma ambitionsnivå som oss och därför har vi valt att jobba med Presenta.”
Emma Karlbom
Purchaser
”Jag använder Presenta eftersom jag alltid får snabb hjälp, ett trevligt bemötande och mina produkter levererade i tid. Presenta hjälper mig dessutom med kreativa förslag på hur vi på bästa sätt kan profilera våra produkter.”
Daniel Sundström
Bolagschef Sharp Stockholm

Jag vill boka ett möte

Stäng

Beställ vår julkatalog

Fyll i dina uppgifter så skickar vi julkatalogen till dig. Du kan även ladda ner katalogen som PDF här.

Stäng

Förfrågan

Stäng

PRENUMERERA PÅ
VÅRT NYHETSBREV

Jag accepterar att mina personuppgifter hanteras enligt Sekretessinformationen