Karins Delikatessbuffé

En smakrik buffé med varmrökt kalkonklubba och kalkonsalami. Skär i tunna skivor och servera med en krämig potatisgratäng och en fräsch sallad. Kalkonklubban är bara att karva upp och äta som den är, men det blir också gott av en stund i ugnen. Linda in i folie och låt vara 1-2 timmar i 175 grader, sedan faller köttet av alldeles av sig självt. Avsluta med ett par goda ostar, krämig blå- och vitmögelost med en smakrik fikonmarmelad. Till slut en god chokladtryffel som smälter i munnen.

Faktaruta:

  • INNEHÅLL:
  • Kalkonklubba 800 g
  • Kalkonsalami 200 g
  • Ostsnacks 85 g
  • Blåmögelost 100 g
  • Camembert 125 g
  • Mörk choklad Costa Rica 100 g
  • Fikonmarmelad 200 g
  • Kylfrakt tillkommer

Pris

399.00kr / st

Stäng

Beställ vår julkatalog

Fyll i dina uppgifter så skickar vi julkatalogen till dig. Du kan även ladda ner katalogen som PDF här.

Stäng

Förfrågan

Stäng

PRENUMERERA PÅ
VÅRT NYHETSBREV

Jag accepterar att mina personuppgifter hanteras enligt Sekretessinformationen