Köpa godis till företag

Vill ni marknadsföra er på ett smakfullt sätt genom att köpa godis till ert företag? Då är Presenta rätt samarbetspartner för er. Med 25 års erfarenhet är Presenta Nordens bästa och pålitligaste leverantör av reklamgodis, profilprodukter och presentreklam. Och vi kan varmt rekommendera er att beställa godis till ert företag från oss, vi har ett stort sortiment att välja ur.

Positiva effekter av att beställa godis till ert företag

Genom åren har fler och fler insett hur lite det kostar att köpa godis till sitt företag – om man jämför med vilka positiva effekter det har. Att visa upp sig på bland annat mässor och bjuda besökarna på något gott i form av karameller, inslagna i papper med ert företags logotyp – vem kan ha en sur min, när man har en ljuvlig smak i munnen? Att beställa godis till ert företag och sedan bjuda på dessa på olika evenemang gör att ni även når ut till en mängd potentiella kunder.

Brett sortiment

Givetvis har vi även sockerfria produkter i vårt breda sortiment, om ni skulle vilja köpa sockerfritt godis till ert företag. Vill ni visa att ert företag har bra värderingar så kan ni även beställa godis i form av Fairtrade-märkta produkter. Då trycker vi ert företags budskap tillsammans med Fairtrade-loggan.

Om ni funderar på att köpa godis till ert företag, slå oss en signal! Vi på Presenta tar hand om allt från den mindre kampanjinsatsen till den skräddarsydda helhetslösningen!

Beställa godis till företag
Stäng

Beställ vår julkatalog

Fyll i dina uppgifter så skickar vi julkatalogen till dig. Du kan även ladda ner katalogen som PDF här.

Stäng

Förfrågan

Stäng

PRENUMERERA PÅ
VÅRT NYHETSBREV

Jag accepterar att mina personuppgifter hanteras enligt Sekretessinformationen