Beställa godis – företag

Att beställa godis till ert företag är ett bra sätt att enkelt och med goda resultat nå ut till anställda och kunder. Antingen i form av presenter för att uppmärksamma högtider, eller så kan ni beställa godis att använda på mässor och liknande. Om ni vill beställa godis till ert företag är Presenta lösningen för er. Oavsett om det gäller en skräddarsydd helhetslösning eller en mindre specifik kampanj.

Framgångsrik profilering

Vi förstår att en framgångsrik profilering stärker våra kunders varumärke. Därför erbjuder vi ett brett produktsortiment, där vi har ett tydligt fokus på att erbjuda produkter av högsta kvalitet. Men även produkter som tagits fram på ett miljövänligt sätt under goda arbetsförhållanden. Vi ställer höga krav på oss – och våra underleverantörer.

Beställ det godis just ert företag behöver

För att kunna leverera det våra kunder önskar räcker det inte med att ha ett brett produktsortiment. Vi sätter högt värde i att vara flexibla, för att alltid kunna erbjuda våra kunder det just deras företag behöver. Utöver ett brett produktsortiment finns därför också möjligheten att skräddarsy det godis ni beställer. Det är fantasin som sätter gränserna när ni vill beställa godis till ert företag från Presenta.

Vårt mål är att vara den absolut bästa samarbetspartnern, som är flexibel och alltid levererar i tid. Det är därför vi funnits på marknaden i 25 år.

Beställ godis till företaget redan idag!

att Beställa godis till företag
Stäng

Beställ vår julkatalog

Fyll i dina uppgifter så skickar vi julkatalogen till dig. Du kan även ladda ner katalogen som PDF här.

Stäng

Förfrågan