Med reklampennor marknadsför du ditt varumärke

Profilprodukter är ett smart sätt att marknadsföra sin verksamhet. Det är relativt billigt och effekten kan bli bra mycket viktigare än utgiften. Och vad gäller profilprodukter finns inte många bättre alternativ än reklampennor.

Reklampennor är en närmast genialisk profilprodukt. Alla kan använda den och det kan aldrig finnas för många pennor. Det är en produkt som är säker att ge bort och som säkert ger användaren en stor dos av glädje.

Att alltid ha reklampennor – eller profilpennor som de också kallas – till hands är något som kan gynna ett företag i längden. Ungefär som ett visitkort blir dessa typer av profilprodukter en reflektion av företaget och en symbol för verksamheten. Används de internt så visar det att företaget tror på sina egna produkter. Om reklampennor används i marknadsföringssyfte utåt så sprids ordet och varumärket som förhoppningsvis stannar på näthinnan. Du får helt enkelt många exponeringar till en superlåg kostnad.

Presenta – en mästare inom reklampennor & profilprodukter

Vi är ett av Nordens ledande företag inom profilprodukter, reklamgodis och presentreklam. I över 30 år har vi profilerat varumärken via profilprodukter som reklampennor, muggar med tryck och USB-minnen. Vi håller en hög kvalitet på allt från produktsortiment till leveranser och kan branschen bättre än de flesta andra.

  • Över 30 års erfarenhet inom presentreklam
  • Stort och varierat sortiment
  • Genomgående hög kvalitet på allt vi gör
  • En personlig, flexibel och pålitlig samarbetspartner
  • Tar stort ansvar för miljön

Vare sig det är pennor med tryck, godis eller datorväskor är Presenta en pålitlig partner. Vi kan profilprodukter och hur de kan användas för att stärka ett varumärke. Välkommen till oss på Presenta!

”First Hotels är en ledande hotellkedja med mer än 90 unika hotell centralt placerade i Norge, Sverige och Danmark. Vi har sedan många år tillbaka valt att anlita Presenta som finns lokalt representerade i dessa länder och därmed kan ge oss bästa tänkbara service.”
Tony Bak
Vice president corporate support
”Lensway är ett företag som håller ett högt tempo och alltid strävar efter att ligga i framkant på allt vi gör. Vi vill därför bara använda oss av leverantörer som har samma ambitionsnivå som oss och därför har vi valt att jobba med Presenta.”
Emma Karlbom
Purchaser
”Jag använder Presenta eftersom jag alltid får snabb hjälp, ett trevligt bemötande och mina produkter levererade i tid. Presenta hjälper mig dessutom med kreativa förslag på hur vi på bästa sätt kan profilera våra produkter.”
Daniel Sundström
Bolagschef Sharp Stockholm

Jag vill boka ett möte

Stäng

Beställ vår julkatalog

Fyll i dina uppgifter så skickar vi julkatalogen till dig. Du kan även ladda ner katalogen som PDF här.

Stäng

Förfrågan