Sätt färg på händelserna med reklamballonger

Är det dags för fest på företaget? Eller kanske är det mässa eller företagsevent som står på schemat? Ballonger med logotyp är det perfekta sättet att göra det hela lite livligare och sätta lite färg på händelserna. Det är samtidigt ett av de mest kostnadseffektiva sätten att profilera sitt företag eller förening på marknaden.

Det finns inga gränser för vilka områden som ballonger med egen text kan användas inom. En invigning av ett nytt projekt, en skolavslutning eller är bara några exempel på evenemang som – bokstavligt och bildligt talat – når nya höjder med reklamballonger. Det är också ett otroligt effektivt sätt att marknadsföra en kampanj, ett företag eller en förening.

Reklamballonger öppnar också upp för en hel del variation. Oavsett i vilket forum de används kan det vara smart att trycka upp företagsloggan på ballongen, och där finns inga begränsningar i utsnitt eller komposition. Liten eller stor logga, bilder eller en vacker flora av färger, allt är möjligt med lite ansträngning.

Det och mycket mer får du med Presenta. Vi har över 30 år inom profilprodukter och vi vet vad som krävs för att profilera ditt företag och varumärke. Med oss som partner får du ett gediget och brett produktsortiment, en fingertoppskänsla som kommer med lång erfarenhet och genomgående hög kvalitet på allt från produkter till leverans.

Varför du ska välja Presenta för era reklamballonger:

  • Nordens ledande aktör inom profilprodukter
  • Låga priser och snabb leverans
  • Stort och varierat produktsortiment
  • En av branschens mest erfarna aktörer
  • Stort miljöansvar

Fördelarna med att välja Presenta är många. Vår erfarenhet talar sitt tydliga språk och genom att kontinuerligt leverera bra produkter till lågt pris har vi blivit en av Nordens ledande aktörer inom profilprodukter. Kontakta oss redan idag för reklamballonger som profilerar ditt företag!

”First Hotels är en ledande hotellkedja med mer än 90 unika hotell centralt placerade i Norge, Sverige och Danmark. Vi har sedan många år tillbaka valt att anlita Presenta som finns lokalt representerade i dessa länder och därmed kan ge oss bästa tänkbara service.”
Tony Bak
Vice president corporate support
”Lensway är ett företag som håller ett högt tempo och alltid strävar efter att ligga i framkant på allt vi gör. Vi vill därför bara använda oss av leverantörer som har samma ambitionsnivå som oss och därför har vi valt att jobba med Presenta.”
Emma Karlbom
Purchaser
”Jag använder Presenta eftersom jag alltid får snabb hjälp, ett trevligt bemötande och mina produkter levererade i tid. Presenta hjälper mig dessutom med kreativa förslag på hur vi på bästa sätt kan profilera våra produkter.”
Daniel Sundström
Bolagschef Sharp Stockholm

Jag vill boka ett möte

Stäng

Beställ vår julkatalog

Fyll i dina uppgifter så skickar vi julkatalogen till dig. Du kan även ladda ner katalogen som PDF här.

Stäng

Förfrågan