Paraply med tryck stärker ert varumärke

Att ge bort ett paraply med tryck kan ha otroliga effekter för spridningen av ett varumärke. Profilprodukter är generellt ett smart sätt att göra det mesta av en ansträngd marknadsföringsbudget. Med ett paraply i egen design skapar du också en användbarhet för mottagaren med den produkten du ger bort.

Ofta när det handlar om giveaways är det produkter som inte har speciellt hög användbarhet. Det positiva med att ge bort ett paraply med reklam är att det inte bara hjälper företaget sprida sitt varumärke, det har även en funktionell fördel för mottagaren. Att gå i regnet är inget problem när ett paraply finns tillhands. Och vad förknippas ditt företag med då? Jo, hjälpsamhet och bra tajming. När det är dags att göra affärer och det står mellan ditt företag och ett annat kan detta göra skillnaden.

Med Presenta, Nordens ledande företag vad gäller profilering av varumärken genom profilprodukter, kan du lyfta ditt företag till nästa nivå. Paraply med tryck är bara ett exempel på vad ni kan hitta i vårt breda och moderna sortiment av profilprodukter och presentreklam.

Presenta – så kan vi hjälpa ditt företag med paraply

  • Profilering av varumärken när det är som bäst
  • Med starka profilprodukter får vi ut det mesta av era marknadsföringspengar
  • Vi sätter färg på både små och stora företag
  • Vi har koll på morgondagens trender
  • Små som stora lösningar – vi kan allt

Presenta har över 30 år i branschen och erfarenheten hjälper oss att snabbt identifiera kunders behov och anpassa en lösning efter det. Att designa ett eget paraply hos oss och ge bort till potentiella kunder kan ha ett stort värde, både i det långa och korta perspektivet. Välkommen till Presenta, profilering av varumärken när det är som bäst!

”First Hotels är en ledande hotellkedja med mer än 90 unika hotell centralt placerade i Norge, Sverige och Danmark. Vi har sedan många år tillbaka valt att anlita Presenta som finns lokalt representerade i dessa länder och därmed kan ge oss bästa tänkbara service.”
Tony Bak
Vice president corporate support
”Lensway är ett företag som håller ett högt tempo och alltid strävar efter att ligga i framkant på allt vi gör. Vi vill därför bara använda oss av leverantörer som har samma ambitionsnivå som oss och därför har vi valt att jobba med Presenta.”
Emma Karlbom
Purchaser
”Jag använder Presenta eftersom jag alltid får snabb hjälp, ett trevligt bemötande och mina produkter levererade i tid. Presenta hjälper mig dessutom med kreativa förslag på hur vi på bästa sätt kan profilera våra produkter.”
Daniel Sundström
Bolagschef Sharp Stockholm

Jag vill boka ett möte

Stäng

Beställ vår julkatalog

Fyll i dina uppgifter så skickar vi julkatalogen till dig. Du kan även ladda ner katalogen som PDF här.

Stäng

Förfrågan

Stäng

PRENUMERERA PÅ
VÅRT NYHETSBREV

Jag accepterar att mina personuppgifter hanteras enligt Sekretessinformationen