Nu blickar vi framåt!

I måndags började vi om igen efter att ha haft semesterstängt under tre veckor i juli. Även fast sommaren inte har bjudit på så fint väder är det alltid skönt att ta igen sig och få nya krafter inför hösten. Det lär nämligen behövas, det är mycket vi har på gång inför hösten…

Som vi redan har berättat söker vi en ny medarbetare till vår finska säljavdelning. Det känns spännande att få in ny energi till företaget. Intervjuer sker löpande och eftersom vi har haft semesterstängt är det än inte försent att ansöka.

Under våren utvecklade vi en ny konstruktion av en av våra mest populära produkter; tablettaskarna. Den första produktionen har redan gått av stapeln och resultatet blev riktigt lyckat! Den nya konstruktionen är mycket smidigare än den förra men är fortfarande cellofanerad.  I och med cellofanen får tablettaskarna ett trovärdigt intryck eftersom det garanterar att dem är förslutna, dessutom förhöjer det budskapet då det ser riktigt snyggt och påkostat ut. Vi har även uppdaterat dem nio olika godissorterna som går att välja mellan.

Än är det fortfarande juli med gröna gräsmattor så glöm inte bort att vi har en golfkampanj som pågår till och september. Det kanske kan vara en kick-off present till personalen inför höstens aktiviteter?

Det var allt för nu men mer lär hända framöver, tills dess, njut av dem sista  sommarmånaderna så hörs vi längre fram!

1tablettask

 

Stäng

Beställ vår julkatalog

Fyll i dina uppgifter så skickar vi julkatalogen till dig. Du kan även ladda ner katalogen som PDF här.

Jag accepterar att mina personuppgifter hanteras enligt Sekretessinformationen

Lämnas tom:

Stäng

Förfrågan

Jag accepterar att mina personuppgifter hanteras enligt Sekretessinformationen

Lämnas tom: