Företagsjulklappar

Letar du efter företagsjulklappar? Vi heter Presenta och är en av Nordens ledande leverantörer av reklamgodis, profilprodukter och presentreklam. Vi har både ett brett produktsortiment och möjligheten att tillsammans med dig som kund ta fram nya produkter. Enbart fantasin sätter begränsningarna.

Hos oss på Presenta hittar du julklappar till förmånliga priser. Pepparkakor, choklad, mat, presentkort, gåvor till hemmet, julkonfektyr, chokladkalendrar och inredning är några förslag på företagsjulklappar som du finner i vårt breda sortiment.

Kort om Presenta:

• En av Nordens ledande aktörer inom profilprodukter, presentreklam och reklamgodis
• Stort och varierat produktsortiment
• Låga priser och trygga leveranser
• Över 30 år i branschen talar sitt tydliga språk!
• Vi tar stort ansvar för miljön!

Ge bort en julklapp till ditt företags anställda, viktiga kunder och leverantörer och visa dem den uppskattning som de förtjänar. På så sätt stärker du lojaliteten, ökar motivationen och visar din tacksamhet. Hos oss hittar du ett stort urval julklappar som präglas av kvalitet och som samtidigt profilerar och stärker ditt varumärke.

Välj Presenta för era företagsjulklappar

Som kund hos Presenta får du en personlig, flexibel och pålitlig samarbetspartner som alltid levererar i tid. Vi förser stora och små företag över hela Norden med noggrant utvalda produkter. Vi är ett personligt profilföretag med fokus på hög kvalitet i alla led. Vi brinner för personlig service och rådgivning. Med vår mångåriga erfarenhet och gedigna kunskap kan vi hjälpa dig att hitta rätt julklappar som passar just dina kunder, anställda och leverantörer.

Gör som alla andra – kontakta Presenta när du vill ha experthjälp inom presentreklam. Hör av dig till oss redan i dag så hjälper vi dig direkt att hitta rätt företagsjulklappar för ditt företag. Varmt välkommen med din förfrågan!

Företagsjulklappar
Stäng

Beställ vår julkatalog

Fyll i dina uppgifter så skickar vi julkatalogen till dig. Du kan även ladda ner katalogen som PDF här.

Stäng

Förfrågan

Stäng

PRENUMERERA PÅ
VÅRT NYHETSBREV

Jag accepterar att mina personuppgifter hanteras enligt Sekretessinformationen